• Contacteer ons! 03 500 09 23

Verse friet, Belgisch goud

Versgebakken, krokante en goudgele frieten van Belgische makelij met een heerlijke saus over. Ons land mag terecht fier zijn op iets wat wereldwijd begeerd is. Met Den Biesakker vindt u een frituur in Lille die helpt om dat cultureel erfgoed in stand te houden. U moet alleen frieten bestellen en opsmullen, zo simpel is het.

Zitplaatsen

Dankzij een snelle en vriendelijke service bent u in een mum van tijd binnen en weer buiten. Toch kan u ook rustig genieten van uw frietje in de zaak. Met niet minder dan 25 zitplaatsen is er quasi altijd plaats. Tel daar nog ons ruim terras (30 personen) bij, en u bent altijd op uw gemak.

Bestellen

Geen zin om aan te schuiven? Geen probleem. Bij ons kan u perfect uw bestelling vooraf doorgeven. Voor een paar personen kan u na een kwartiertje uw bestelling al komen ophalen. Bij grotere bestellingen vragen we een half uurtje geduld. Voor onze klanten die toch instant bestellen, is er gratis WiFi en staat er een televisie.

Contact

Af en toe een goede friet met mayonaise, elke Belg is er zot van. U ben in de omgeving van Lille? En u heeft zin in een lekker frietje met saus? Frituur Den Biesakker is the place to be. Spring binnen of geef uw bestelling telefonisch door en kom het uithalen op het gewenste uur.

Onze diensten

Frituur

Hamburger

Huisbereid

Snacks

Top